Sport Jiu-Jitsu Magyar Szövetség

Az elmúlt évben João Silva és Martina József professzor vezetésével megalakult az Sport Jiu-Jitsu Magyar Szövetség, mely a Sport Jiu-Jitsu Nemzetközi Szövetséget kizárólagosan képviseli Magyarországon.
Az SJJIF által elismert önálló nemzeti sportszövetség a Sport Jiu-Jitsu Magyar Szövetség.
A Sport Jiu-Jitsu Magyar Szövetség célja, hogy összefogja a sportoktatási szervezeteket és irányítsa a magyar sport Jiu-Jitsu hazai és kontinentális tevékenységét az SJJIF irányelveivel összhangban.

Sport Jiu-Jitsu Nemzetközi Szövetség

João Silva professzor vezetésével 2012 júniusában João Silva, Patricia Silva, Samuel Aschidamini, Edison Kagohara és Cleiber Maia professzorok megalapították a Sport Jiu-Jitsu Nemzetközi Szövetséget (SJJIF).
Az alapítok felismerték a Jiu-Jitsu sport megszervezésének és strukturálásának fontosságát. A sportág fejlődésével és világszerte növekvő népszerűségével egységes testületre van szükség annak bizonyítására, hogy a Jiu-Jitsu önálló sportág, amely versenyeseményként elismerést és felvételt nyerhessen az olimpiai programba.

5

Öt kontinens

97 +

Nemzeti szövetség

107+

Kvalifikációs verseny

146+

Tiszteletbeli tag

Célok

Az SJJIF elsődleges célja a meglévő Sport Jiu-Jitsu, Brazil Jiu-Jitsu és Jiu-Jitsu nemzeti, területi szövetségek egyesítése. Ezáltal osztoznak az olimpiai nagyság elérésében, miközben megőrzik az egyedülálló sport történelmet, kultúrát, filozófiát a sportág eredetét.

Feladatok

„Az SJJIF alap feladatának tekinti, hogy nemzeti szövetségeivel és tagjaival együtt felépítse, a sport jiu-jitsu önálló sportágat, amelyben sportolók ​​egyenlő jogot, olimpiai elismerést kapjanak!

Támogatás

Az SJJIF egységes szabályrendszer létrehozásával segíti meglévő nemzeti szövetségek fejlődését és egységesítését. Az olimpiai játékokon, paralimpiai játékokon, siketolimpiákon és az olimpiai ciklus minden más játékán részt vegyenek.

Megszakítás